Dietetyk kliniczny, specjalista ds. żywienia pozajelitowego i dojelitowego w warunkach domowych oraz żywienia dzieci z chorobami o podłożu neurologicznym, metabolicznym i genetycznym.
Absolwentka kierunku Dietetyka na Wydziale Lekarskim Collegium Medicum Uniwersytetu Jagiellońskiego w Krakowie. Na co dzień pracuje z pacjentami leczonymi w Klinicznym Szpitalu Wojewódzkim numer 2 w Rzeszowie. Prowadzi pacjentów z rozpoznaną padaczką lekooporną za pomocą diety ketogennej. Zajmuje się planowaniem i organizacją Żywienia Pozajelitowego i Dojelitowego w Warunkach Domowych. Współpracuje z pacjentami z chorobami o podłożu neurologicznym, metabolicznym i genetycznym. Jej działalność nie ogranicza się tylko do pracy indywidualnej, gdyż zajmuję się również szkoleniami grupowymi pacjentów oraz pracowników opieki zdrowotnej. Odpowie na pytania związane z żywieniem i dietą dziecka.